Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

default alt fzs

Published: 29.06.2017

P O Z V Á N K A
SLAVNOSTNÍ BAKALÁŘSKÁ SPONZE ABSOLVENTŮ STUDIJNÍCH OBORŮ
 
Radiologický asistent
Zdravotnický záchranář
 
se koná 10. července 2017 v 9.00 hodin v Aule Arnošta z Pardubic Univerzity Pardubice. Sraz absolventů (ve společenském oblečení) je v 8.00 hodin v předsálí Auly, kde proběhne prezence a instruktáž, která je povinná.
 
SLAVNOSTNÍ BAKALÁŘSKÁ SPONZE ABSOLVENTŮ STUDIJNÍCH OBORŮ
 
Porodní asistentka
Zdravotně sociální pracovník
Všeobecná sestra
 
se koná 10. července 2017 v 11.00 hodin v Aule Arnošta z Pardubic Univerzity Pardubice. Sraz absolventů (ve společenském oblečení) je v 10.00 hodin v předsálí Auly, kde proběhne prezence a instruktáž, která je povinná.
 
SLAVNOSTNÍ PROMOCE ABSOLVENTŮ STUDIJNÍCH OBORŮ
 
Ošetřovatelská péče v interních oborech,
Ošetřovatelství ve vybraných klinických oborech
Perioperační péče v gynekologii a porodnictví
 
se koná 10. července 2017 v 13.00 hodin v Aule Arnošta z Pardubic Univerzity Pardubice. Sraz absolventů (ve společenském oblečení) je v 12.00 hodin v předsálí Auly, kde proběhne prezence a instruktáž, která je povinná.
Slavnostní obřad nebude umožněn opozdilcům a nevhodně oblečeným absolventům (hostům). Rodiče a hosté budou mít přístup do budovy Auly 15 min. před zahájením obřadu a po zahájení musí setrvat na svých místech (je třeba zvážit případnou přítomnost dětí do 6 let). Absolventi, kteří se z různých důvodů nemohou zúčastnit slavnostního obřadu, si mohou diplom vyzvednout osobně na studijním oddělení Fakulty zdravotnických studií.