Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

img_0088_1800px_190152.jpg

Published: 31.08.2022

Fzsák má studium velmi náročné a moc dobře víme, že není možné všechny termíny a důležité kontakty udržet v hlavě. A že jich tedy není málo. Vše kolem výuky, praxí, povinných kurzů, fakultní i univerzitní akce. K tomu přidat řadu kontaktů na studijní referenty, koordinátora praxí, odborného garanta praxe, mentory, sekretariáty, kontaktní osoby na zdravotnická zařízení a další a další.

Proto jsme společně s Papelote vytvořili speciální studentský diář Fzsáka, který obsahuje nejen všechny tyto informace. Nezapomněli jsme ani na významné dny, které jsou spojené se se zdravotnictvím a konkrétně i s oblastmi, ve kterých se naši studenti vzdělávají. Fzsákův diář jsme už druhým rokem předali všem našim prvákům. A protože už máme skvělé zpětné vazby od těch loňských studentů prvních ročníků, dáváme možnost zakoupit si nový aktuální obsah diáře pro tento akademický rok. Jak je to možné? Diář má extra veganské desky s poutkem na tužku nebo pero a celá jeho vnitřní část je měnitelná. 

Myslíme i na studenty, kteří diář něměli, ale rádi by ho také používali. Pro ně máme možnost zakoupit si kompletní verzi.

Mít všechny termíny přehledně a vždy po ruce. Moci si zapsat ty své speciální "NEJ" poznámky v průběhu studia, důležité kontakty spojené s vaší osobou a studentským životem.  Přidanou hodnotou dnešní uspěchané doby je navíc skutečnost, že si každý svůj studentský rok můžete pěkně schovat na památku. To právě díky výměnnému vnitřnímu obsahu Fzsákova diáře. A jak potvrzuje výrobce, desky z vegy, etičtější alternativy kůže z celulózy, vydrží minimálně do státnic.

Náš cíl je sice splněn, ale my pro vás budeme každý rok připravovat společně s Papelote inovativní prvky v diáři, které vám vaše studijní záznamy vylepší a třeba i zkrášlí.